Gîtes du Pâquis, Gîte in LambermontUw boekingsopties:


Week: Van vrijdag 16.00 uur tot vrijdag 10.00 uur

Weekend: van vrijdag 16.00 uur tot zondag 20.00 uur

Lang weekend: van vrijdag 16.00 uur tot maandag 10.00 uur

Midweek: van maandag 16.00 uur tot vrijdag 10.00 uur.


Appartement op de begane grond met terras voor 4 personen in Florenville.

Dit appartement biedt een functionele indeling en complete uitrusting voor een comfortabel verblijf van 4 personen . U zult ideaal gelegen zijn, dichtbij Florenville , om de regio te ontdekken.

Met een aangename en landelijke omgeving, evenals een moderne indeling , heeft deze accommodatie alles wat u nodig heeft om u een onvergetelijke ervaring te bieden. U zult genieten van een goed uitgerust terras met barbecue en tuinmeubilair om te genieten van de betoverende omgeving die u omringt. Weet dat een speeltuin net voor het huis is, tot grote vreugde van kinderen, maar ook volwassenen die kunnen genieten van een spelletje petanque. Binnen zult u genieten van prachtig ingerichte kamers en moderne apparatuur zoals tv, internetverbinding of mp3-station. Gebruik de raclette-machine in de winter voor mooie avonden met familie of vrienden. U zult ook hebbeneen ultramoderne keuken en opmerkelijk uitgerust. Ten slotte heeft het appartement 2 comfortabele slaapkamers en een badkamer, waardoor een verblijf van 4 personen in de best mogelijke omstandigheden mogelijk is. Merk ook op dat u kunt genieten van privéparkeergelegenheid met 2 locaties.
Veel activiteiten met betrekking tot de natuur staan op het programma in deze regio vol met uitzonderlijke locaties. Ontdek de charmes van de Semois ter gelegenheid van een unieke excursie voorgesteld door Passeurs Réunis of Semois Aventure . Varieer de geneugten met een ritje te paard dankzij de Riders of Saint-Remacle . Mis het bezoek van Bouillon niet , een toeristisch stadje dat zeer wordt gewaardeerd om zijn historische erfgoed. Je zult het opmerkelijke Château Fort kunnen bewonderen, of je op een speelse manier kunnen instrueren door naar de Archéoscope te gaan . De kinderen zullen graag het dierenpark verkennenvan de stad, zodat je de plaatselijke fauna kunt leren kennen. Geniet altijd van de originele schattenjacht in Cap Nature, altijd op het gebied van familie-uitjes.


Een aangenaam verblijf staat op de agenda met dit appartement om zo snel mogelijk te ontdekken aan de kant van Florenville .